Kontakt redaksjonen

Placeholder image

Hver eneste dag kommer motparten med nye spennende artikler. De siste sakene finner du her på førstesiden. Vil du ha flere ferske artikler? Finn dem på på temasiden "Nyheter". Motparten.no er magasinet for god journalistikk om hyggelige ting. Motparten.no er pionerer innen ‘konstruktiv journalistikk’ – fokusert på fremgang, muligheter og løsninger.

Placeholder image

Placeholder image

Motparten har hele atten temasider for våre abonnenter. Her kan du fordype deg i ditt favoritt-tema. Hent inspirasjon til kommende reiser eller lær spennende historie. Motparten har hundrevis av lærerike og interessante artikler. Motparten.no er magasinet for god journalistikk om hyggelige ting. Motparten.no er pionerer innen ‘konstruktiv journalistikk’ – fokusert på fremgang, muligheter og løsninger.

Placeholder image

Placeholder image

Lederartikkelen er ført i pennen av motpartens redaktør. Lederen skal ta for seg tema som engasjerer mange, og som det finnes få eller ingen motforestillinger til. Type pandemi, krig og strøm. Det vil alltid finnes noen som er imot. Motparten.no er magasinet for god journalistikk om hyggelige ting. Motparten.no er pionerer innen ‘konstruktiv journalistikk’ – fokusert på fremgang, muligheter og løsninger.

Placeholder image


Adm:

@motparten.no

Regnskap
regnskap@

Annonser
annonser@

Redaksjon
redaksjon@

Desken
desken@

Kundeservice
kundeservice@

Kontakt:

Postadresse
Elevine Heedes vei
4839 Arendal
Telefon:
Kundeservice 40 04 11 40
Redaksjonen 40 15 12 56
Besøksadresse
Otto Ruges vei 86
1361 Østerås
Ansvarlig redaktør
Jesper Enerstvedt
Tlf: 400 411 40