God morgen Norge

Programmet som kaller seg “God morgen Norge” serverer folk den ene dårlige nyheten etter den andre. Her kommer kreft, grusomme barnefødsler, mobbing, fedme, rasisme og voldtekter som perler på en snor til morgenkaffen. Alt sammen ledsaget og understøttet av seriøs statistikk.

Tekst: Jesper Enerstvedt
Foto: Motparten

Den amerikanske forfatteren Mark Twain sa: «Det er tre typer løgner: løgn, forbannet løgn, og statistikk.»

Utsagnet viser til den overbevisende og tilsynelatende troverdigheten i tall og bruken av statistikk for understøtte svake argumenter.

Én av fire

Mandag meldte God morgen Norge at én av fire hadde røkt hasj ved flere anledninger. Heldigvis viste statistikken at disse hasjrøykerne ikke var aggressive urostifterne, eller voldtok, slik noen gjør i alkoholrus.

Tirsdag fortalte God morgen Norge at én av fire mannfolk var kraftig overvektige. Overvektig - det er det samme som feit var før, men ikke nå lenger. Nå er feit et ulovlig ord. Det skal fjernes fra barnebøker. Feit er snart bare et iskaldt gufs fra en fjern barbarisk fortid.

Avslutt

Onsdag slo God Morgen Norge fast at én av fire var rasister. Én av fire ga uttrykk for å tro på tradisjonell biologisk rasisme, et i europeisk sammenheng ganske lavt tall, men to av tre uttrykte tro på kulturell overlegenhet. Det viste statistikken.

Torsdag fortalte God morgen Norge at én av fire kvinner opplyste at de hadde vært voldtatt.

I dagens klima er det å sette spørsmålstegn ved hva som er støtende, uakseptabel atferd og voldtekt utenkelig. Bare det å sette spørsmålstegnet er støtende i seg selv. Ingen person med vettet i behold ville vurdere å insinuere noe slikt. Og dermed ér én av fire kvinner i Norge voldtatt. Ferdig med den saken.

Konklusjonen

Statistikken viser at hasjrøykere er for sløve til å voldta,- og de er heller ikke rasister. De resterende mannfolka som ikke voldtar er derfor noen feite jævler.

Hovedsiden

Adm:

@motparten.no

Regnskap
regnskap@

Annonser
annonser@

Redaksjon
redaksjon@

Desken
desken@

Ledelse
styret@

 

 

Kontakt:

Motparten.no
Elevine Heedes vei
4839 Arendal
post@

(47) 40 15 12 56


Ansvarlig redaktør
Jesper Enerstvedt
Epost
jesper@

(47) 40 04 11 40