Følge er enkelt og anonymt

Du kan venne noen på Facebook uten å følge dem, og følge noen uten å be om vennskapet deres. Det høres forvirrende ut, og gir kanskje ikke en klar mening hvorfor det er to alternativer, men de er tilgjengelige for å gi deg bedre sikkerhet og sikre deg anonymitet dersom du ønsker det.

Tekst: motparten central
Foto:motparten desken

Når noen sender deg en forespørsel om å være venner på Facebook, har du en mulighet til å avvise forespørselen. Dette er et godt personverntiltak slik at folk du ikke kjenner, ikke kan følge med på hva du legger ut i nyhetsstrømmen din. På den annen side hindrer det deg i å følge med på ha andre gjør. Mange ønsker å følge med , men er redd for personvernet sitt. Da er det å følge det rette alternativet.

Enkelt

For å aktivere følge-funksjonen må du klikke på FØLG knappen på motpartens facebook side. Dit kommer du ved å klikke på facebook-ikonet i topplinken på alle motpartens sider.

Anonymt

Følger du motparten vil ditt navn ikke synes verken som venn på din egen liste eller på motpartens venneliste. Du vil kun bli varslet hver gang motparten lager en ny artikkel. Du kan derfor følge med på hva som skjer i verden uten at naboer og venner ser hva det er du er opptatt av. Ved å velge følge-funksjonen i stedet for vennskap sikrer du privatlivets fred.

Klikk her for å følge motparten

Avslutt

Sikkert

Du kan venne noen på Facebook uten å følge dem, og følge noen uten å be om vennskapet deres! Det høres forvirrende ut, og gir kanskje ikke en klar mening hvorfor det er to alternativer, men de er tilgjengelige for å gi deg bedre sikkerhet og sikre deg anonymitet dersom du ønsker det.

Du bestemmer

Når du er venner med noen, følger dere begge automatisk etter hverandre. Som standard ser de innleggene dine i nyhetsstrømmen din. For å holde holde deg oppdatert har motparten åpnet for at du kan følge offentlige innlegg hos oss, uten å måtte besøke profilen vår manuelt, eller å ha motparten som registrert venn på din side. Motparten kan ikke se hva du gjør på din side, men du kan se hva som skjer hos motparten.

Slutte å følge

Når noen følger profilen vår, skjer det umiddelbart, uten at vi trenger gjennomfører en godkjenningsprosess. Du vil se oppdateringer fra oss,ikke omvendt. Motparten kan i visse tilfeller, for eksempel ved støtende og upassende oppførsel, fjerne eller blokkere følgere. Motparten har rett til å blokkere brukere eller legge dem til i den begrensede listen for å fjerne vedkommende som følger.

Hovedsiden

Adm:

@motparten.no

Regnskap
regnskap@

Annonser
annonser@

Redaksjon
redaksjon@

Desken
desken@

Ledelse
styret@

 

 

Kontakt:

Motparten.no
Elevine Heedes vei 2
4839 Arendal
Mobil: (47) 400 411 40
Ansvarlig redaktør
Jesper Enerstvedt
(47) 400 411 40
jesper@motparten.no